08 de juny 2012

Avançar junts cap a un nou espai... és La clau!


Salutacions a tots i totes;

Des de l' assemblea gestora de La clau hem cregut necessari buscar mecanismes i fonts complementàries de finançament a les ja habituals: aportacions de les entitats, realització d’actes al carrer, aportacions dels socis i sòcies, i tot per tal de fer possible l´obertura d´un nou espai sociocultural i autogestionat al Baix Montseny.   
Entenem que aquest és un projecte molt valent i  que, per tal de tirar-ho endavant, és del tot necessari fer una important inversió econòmica inicial.
És per això, que us demanem que expresseu la vostra confiança col.laborant en el projecte amb una petita aportació individual de cadascú de vosaltres,
això sí a canvi d’una recompensa.
La suma d´aquestes petites aportacions econòmiques  significarien una quantitat important de diners destinats a reduir el cost de les obres de condicionament del local que finançarem amb un crèdit demanat a COOP57.
D’ altres col.lectius  ja han aconseguit dur a terme els seus projectes gràcies a aquest model de finançament anomenat micromecenatge o finançament  massiu, en aquest cas endegat a través de la plataforma Verkami.


Fent-te mecenes posaràs el teu imprescindible granet de sorra per tal que el local de La clau es pugui obrir ben aviat i així gaudir d’un espai d’oci alternatiu amb una sala polivalent per a concerts de petit format, sales de reunions, organització de cursos i tallers entre d’altres, i un bar-restaurant.

Fent-te mecenes  tindràs diferents recompenses exclusives com samarretes de La clau o descomptes en les activitats formatives, actuacions musicals, espectacles teatrals, dansa, cinema...
També tindràs el teu nom de mecenes gravat a una paret del local.

Entra aquí per fer realitat el projecte.Són només dos minuts.
Fes-te de la Clau!
                                      
Tenim només 40 dies per assolir l’objectiu de finançament a través de Verkami.
FES-HO CÓRRER!

Video presentació de La clau que obri tots els panys (Baix Montseny) from La clau Baix Montseny on Vimeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada