03 de març 2010

4a Ruta Quico Sabaté (Costoja - Sant Celoni)

Són les 17:20 del 28 de febrer de 2010.

Missió complerta! L'escamot Sabaté, per quarta vegada tornem a ser a casa sans i estalvis. No s'esperava un altre resultat, les ordres eren clares: identificar el recorregut pel qual el grup format per Sabaté, Miracle, Conesa, Madrigal i Ruiz fressàven habitualment per realitzar les seves incursions de França cap a Catalunya. Aquesta vegada no anàvem carregats com ells, amb armament, munició, ni tan sols octavetes; el nostre objectiu era diferent: caminar sobre les seves passes per posar-nos en la seva pell.

Ens hem amerat amb els paratges, ens hem meravellat amb l'esforç que realitzaven aquests homes, els maquis, i el resultat d’això? Una experiència inoblidable. Hem gaudit també d’una bona companyia i bon menjar i en cap moment ens em trobat perduts, "gràcies David!" En definitiva, el bon ambient ha destacat per sobre de tot, deixant en segon terme el cansament.

Des del Casal Quico Sabaté i
la Comissió 50 anys Quico Sabaté, es lluita i lluitarà per recuperar allò que no surt en els llibres de text i s’amaga rere un llistat inacabable de mentides. Continuarem lluitant per a recuperar la memòria històrica, la nostra història recent.

Orgullosos de dur aquest nom, tan sols podem dir:

QUICO SABATÉ...............
LA LLUITA CONTINUA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada